Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Coco Austin en dochter (2) zwemmen met haaien, internet woedend

Zo vinden veel volgers het maar gevaarlijk en vooral onverantwoordelijk. 

Coco Austin en dochter (2) zwemmen met haaien, internet woedend

Model Coco Austin en rapper Ice-T hebben echt een cutie op de wereld gezet. Het koppel, dat ruim 16 jaar samen is, heeft op 28 november 2015 hun eerste kind Chanel Nicole, verwelkomd. De kleine spruit wordt flink in de watten gelegd; we zien haar vaak in matching outfits met haar moeder op Instagram en de tweejarige is het evenbeeld van haar vader. Het hele gezelschap verbleef de afgelopen dagen op de Bahamas en Coco besloot daar iets heel avontuurlijks te doen. Iets wat niet bepaald in de smaak viel.

Onverantwoordelijk

De rondborstige blondine nam, samen met tal van andere toeristen én haar dochter, een duik in de zee om met verpleegsterhaaien te zwemmen. Coco deelde de beelden op Instagram en kreeg meteen een stortvloed van vooral negatieve reacties over zich heen. Zo vinden veel volgers het maar gevaarlijk en vooral onverantwoordelijk.

Hoogtepunt

"Een van de hoogtepunten van onze vakantie op de Bahama's is het zwemmen met de haaien geweest!", schrijft ze bij een video op Instagram. "Ik weet wat je denkt, ik heb het programma, when wild animals go wild, ook gezien maar deze jongens gedroegen zich als hondjes." Ze voegde er ook aan toe dat de haaien erg "vriendelijk" waren. "Ik heb Chanel zelfs zo ver gekregen om met mij te komen zwemmen!" Maar een lid van hun familie was niet zo dapper. "Zoals je kunt zien, heeft Ice het water niet water gehaald", vertelt ze over haar man, Ice-T.

Lees ook:

Beeld: Getty,Instagram