Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dubbelleven: Productieve avond

Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven.

Dubbelleven: Productieve avond

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Lustgevoelens

"De momenten dat ik inlog voor de webcam zijn eigenlijk altijd doordeweeks en overdag. Ik ga onder de douche, doe mijn mooiste lingerie aan en ben klaar voor een nieuwe werkdag. Het is verbazingwekkend hoeveel mannen er lustgevoelens op nahouden tijdens kantooruren, vooral als ze thuiswerken. Ik heb zelfs eens een nietsvermoedende vrouw door het beeld zien lopen met een peuter op haar arm, terwijl haar man deed alsof hij aan het werk was. Maar nu was het vrijdagavond, half 12. Mijn man was met vrienden naar de stad en ik wist dat hij niet voor 4 uur ‘s nachts thuis zou zijn. De kinderen lagen op bed, diep in slaap. Ik scrolde door mijn Netflix-lijst en verveelde me te pletter. De fles wijn die ik voor mijn eenzame avond thuis had gekocht was inmiddels al half leeg. En toen kreeg ik een idee: Ja, ik kon hier als een zoutzak op de bank blijven zitten en tenslotte in slaap vallen. Of ik kon mezelf nuttig maken door te werken."

Productief

"Cammen kan altijd, waar en wanneer je maar wilt. Het enige wat ik hoefde te doen is de tv uit te zetten, en mijn laptop aan te zetten. Ik gooide het laatste restje wijn uit mijn glas achterover en sloop naar boven. Ik trok wat lingerie aan, schoot in mijn zijden ochtendjas en ging weer naar beneden. Even stond ik twijfelend in de huiskamer... Wat als een van de kinderen midden in de nacht wakker werd? Ik schoof een kast voor de deur, waardoor ik me veilig waande voor enige kinderlijke observatie en schonk nog een glas in. Ik opende mijn account site en zette de webcam aan. Binnen een paar seconden kreeg ik een verzoek. Het was duidelijk druk op deze vrijdagavond en ik hoefde me geen moment te vervelen."

Soepeltjes

"Ik dronk wijn en de gesprekken verliepen steeds soepeler. Waren de mannen op vrijdagavond nou echt zoveel leuker, spannender en opwindender? De tijd vloog in ieder geval voorbij en het geld stroomde binnen. 
Om half 4 ‘s nachts schrok ik wakker. Ik lag op de bank, in enkel een string en had het koud. Een beetje verward ging ik rechtop zitten. Het huis was nog steeds stil en verlaten, de kast stond nog voor de deur, de wijnfles was leeg. Ik opende de laptop en zag dat ik behoorlijk actief was geweest die nacht. Ik zag berichten van mannen die vertelden hoe leuk en spannend ze het met me hadden gevonden, maar ik had geen enkele herinnering meer aan ze. Blijkbaar had ik erg mijn best gedaan deze avond, maar wat had ik onder invloed van droge witte wijn allemaal uitgespookt?"

Kantoortijden

"Ik dronk een glas water en hoopte maar dat ik geen van mijn regels (geen gezicht, geen privégegevens, geen afspraakjes) had verbroken. Snel dook ik mijn bed in. Was het een productieve avond? Blijkbaar. Maar het idee dat ik niet wist wat ik precies gedaan en gezegd had... het voelde niet goed. Voortaan hou ik het bij nuchtere webcamsessies tijdens kantoortijden. Wel zo veilig!"