Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Gordon naakt op Instagram

Nou ja, nep-naakt dan. Voor een optreden voor Alzheimer Nederland is Gordon uit de kleren gegaan. "Als ik nu geen verkering meer krijg...", grapt hij bij de foto. Samen met Karin Bloemen, Tineke Schouten en Jörgen Raymann treedt Gordon op voor Alzheimer Nederland.

Famke Louise uitgescholden en bekogeld

Famke trad op in een volle club in Markelo, maar dat was van korte duur. Er werd met bier gegooid en de zangeres werd uitgescholden; naar verluidt was er zelfs een Facebookpagina aangemaakt waarin iedereen werd opgeroepen om mee te doen. Famke besloot het podium te verlaten. Vandaag plaatste ze een bericht voor haar fans, die wél naar het optreden hadden uitgekeken. "De biertjes kwam niet op mij, ik kan wel een stootje hebben. Maar die kwamen dus op mijn fans. Als er iets is wat je niet moet doen, is het aan mijn fans komen", laat ze weten.

Kim Kötter verrast met babyshower

"Wat een feest!! Mijn verlof werd vandaag ingeluid door een super heerlijke verrassing met een aantal van mijn lieve vriendinnen & familie!! Zoooo lief!!!", schrijft ze op Instagram bij een vrolijke groepsfoto. Kim is in verwachting van haar tweede zoontje. Eerder kreeg zij met haar vriend Jaap Reesema al een jongetje, Muck.