Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Montell reageert voor het eerst op break-up met Sanne

"Ik denk wel dat het nog goed komt."

Montell reageert voor het eerst op break-up met Sanne

Montell van Leijen werd tijdens zijn deelname aan Holland's Next Top Model verliefd op zijn concurrente Sanne Kramer, waardoor hij uiteindelijk niet alleen de winst, maar ook een relatie aan het programma overhield. De twee verschenen vervolgens op elk feestje samen en leken dan ook stapelgek op elkaar. Toch is van dat sprookje helaas niets meer over.

Trouble in paradise

De geruchtenmolen kwam een tijd geleden al op gang, toen de twee allebei besloten om gezamenlijke foto's van social media te verwijderen. Volgens fans was er trouble in paradise, maar volgens het koppel was er helemaal niets aan de hand.

Gebroken hart

Deze week postte het roodharige model een broken hearted emoji, waardoor zijn fans hem gelijk het hemd van het lijf vroegen. Montell werd dan ook overspoeld door de vraag of het uit is, waardoor hij besloot om voor eens en altijd duidelijkheid te geven. "Ja, het is uit." Over de reden liet hij zich niet uit, maar in een nieuw interview vertelt hij hoe het in elkaar zit.

Ruzies

"Sanne gaat nu heel veel naar het buitenland en dat vind ik hartstikke vet en tof dat ze dat doet. Maar als je elkaar lang niet ziet en je krijgt dan ruzies, dan loopt het op een gegeven moment niet lekker", vertelt het model.

"Het is nu wel uit, maar we praten nog wel met elkaar en het is wel dat we elkaar missen. Misschien dat het ooit nog wel goed komt, maar nu is het gewoon beter dat we ons eigen ding kunnen doen en ons kunnen focussen op één ding en af en toe met elkaar kunnen praten." Desondanks hoopt en denk hij dat het nog wel goed komt. "Ik denk wel dat het nog goed komt, maar natuurlijk als ze iemand anders tegenkomt dan is dat slikken."

Lees ook: Deelnemer Curvy Supermodel is look-alike van Nikkie Tutorials

Bron: YouTube, RTL, Beeld: Instagram