ASOS komt met feature waar iedereen op heeft gewacht

Yes!

Lees ook

Shoppen met korting én zonder verzendkosten? ASOS maakt het mogelijk. De Britse webshop heeft de afgelopen tijd een aantal veranderingen doorgevoerd die het online shoppen alleen maar leuker maken, maar nu komen ze met een nieuwe feature die het shoppen nóg makkelijker gaat maken.

Visuele zoekfunctie

Hoe vaak overkomt het je dat je een leuk kledingitem op Instagram of Pinterest voorbij ziet komen en je graag iets soortgelijks wil hebben. ASOS komt nu met een visuele zoekoptie, waarbij je een foto kunt uploaden waar het kledingstuk te zien is en krijg je vervolgens items die overeenkomen.

Style Match

“We weten dat dit is waar onze klanten zijn en waar ze dagelijks met ons in gesprek gaan, dus zijn we altijd op zoek naar mobiel-native manieren om hun ervaring nog beter te maken,” aldus Andy Berks, Digital Product Officer bij ASOS. “Onze laatste technologie, Style Match, is hier een voorbeeld van. Inspiratie kan op elk moment toeslaan. Nu kunnen met maar een paar kliks dat moment meteen vastleggen en onze 85.000 producten doorzoeken om het item te vinden dat ze heeft geïnspireerd – of iets gelijkwaardigs – op precies het goede moment.”

Lees ook: We zijn er vroeg bij: dit wordt de swimsuit trend van 2018

Bron: Fashion United, ASOS, Beeld: ASOS, iStock

Laatste nieuws

Zie ook