Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Angela Groothuizen onherkenbaar
Angela Groothuizen is that you? De presentatrice is onder handen genomen door stylist Leco van Zadelhoff en debuteert een nieuwe look op Instagram. Wat ziet ze er goed uit! “Laten we voor krullen gaan…”, schrijft Leco bij de foto.

Lets go curly… @angelagroothuizen … #bob #lecolook #hair #makeup

Een bericht gedeeld door Leco van Zadelhoff ␤ (@lecolook) op

Saar Koningsberger had heftige bevalling
Saar Koningsberger is afgelopen week bevallen van haar dochter, Scottie. De bevalling ging echter niet helemaal zonder slag of stoot en was behoorlijk heftig. Zo ging het persen niet vanzelf: 'Dat persen dat duurde wel eventjes. En op gegeven moment duurde dat echt lang. We merkten dat haar hartslagje niet helemaal lekker ging. Dus de medische verloskundige liep de kamer uit en begon te bellen met de kinderarts. Het kindje moest er toen uit. De laatste vier weeën kwam er ook echt paniek in de tent maar ik werd vervolgens ingeknipt en toen kwam ze er aan', vertelt een overduidelijk emotionele Saar.

Willie Wartaal opnieuw vader geworden
Willie Wartaal is vorige week vader geworden van een zoon, dat laat hij vandaag weten. Het jongetje luistert naar de naam Othello. Willie en zijn vriendin hebben al een dochtertje van twee, Daja.

Hey lekkerding. Morgen een nieuw album. Swipe up in m’n story voor de cd 💽

Een bericht gedeeld door OMGWILLIEWARTAAL!!! (@omgwiwaaaaaa) op

Bron: YouTube, Telegraaf

Laatste nieuws

Zie ook