Sylvie's column: Amandelcroissant

In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur
Sylvie's column: Amandelcroissant

Van sexy showgirl tot hardwerkende moeder en strakgetraind model - Sylvie Meis (39) is het allemaal. In Grazia vertelt ze over haar nieuwste avontuur; het vergroten van haar imperium.

Work hard, play harder

We hebben net een trip naar Londen achter de rug voor het fotograferen van de e-commerce-beelden voor Amazon. Zo’n werkdag van negen tot vijf – want we fotograferen tijdens kantoor- uren – is een work-out op zich.

Er waren drie dagen ingepland om de collectie te fotograferen. Maar je begrijpt dat ook een Sylvie Meis op een gegeven moment wel weer toe is aan een cheatontbijt, dus mijn doel is altijd zo hard te werken dat ik die laatste dag vrij heb. En dat allemaal omdat ik een amandelcroissant bij Aubaine in Londen wil eten.

Het zal je niet verbazen: na dag twee was het een wrap. Dat werd gevierd met een girls’ night out. We hebben gelachen en Bellini’s gedronken. Ik ben voortdurend bezig met fitness, lifestyle en gezond eten, maar in het weekend en bij dit soort bijzondere gelegenheden kies ik bewust mijn momenten, omdat ik weet dat ik het verdiend heb. Work hard, play harder.

De hele column lees je in de nieuwe Grazia of HIER via Blendle

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c4d7e60e46', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });