Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar

Het showbizzkoppel heeft na ruim twee jaar een punt gezet achter hun relatie. Ze zouden mede door drukke werkschema's uit elkaar gegroeid zijn. "Gigi en ik hadden een hele betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie en ik heb heel veel respect voor haar als vrouw en vriendin. We hadden gewild dat jullie dit nieuws van ons zelf hadden gehoord", laat Zayn op Twitter weten.

Ook Gigi reageerde: "Ik ben eeuwig dankbaar voor de liefde, tijd en levenslessen die ik en Z hebben gedeeld. Ik wens hem het allerbeste en blijf hem steunen als een vriend voor wie ik veel respect en liefde voel."

Baby Roxeanne Hazes wordt geen Hazes

Roxeanne en haar vriend Erik hebben al een naam. "We hebben twee namen die we leuk vinden. De ene naam hadden we voor de zwangerschap al en de andere naam kwamen we tegen op vakantie. We bladerden door een namenboekje en ineens keken we elkaar aan: dit moet ’m zijn! Deze is zó leuk. Dus we zijn er voor vijftig procent uit. Het wordt een inter­nationale naam, zodat het overal ter wereld goed in de mond ligt." De achternaam wordt geen Hazes voor de baby. "We geven hem Erik’s achternaam. Een kind hoort de naam van zijn vader te krijgen, vind ik. Ik vind het ook mooi dat ons kind een frisse start krijgt en niet op school meteen wordt gezien als de zoon of kleinzoon van, maar op eigen kracht iets moois kan doen. We wilden in eerste instantie heel graag Zwennes–Hazes doen, maar een dubbele achternaam kan helaas nog niet in Nederland."

Traumatische bevallingen voor Kim Kardashian

De bevallingen van haar kinderen North en Saint waren traumatisch voor Kim Kardashian. Dat vertelt de realityster, die aan een aandoening lijdt waarbij de placenta aan de baarmoeder blijft vastzitten, aan de Amerikaanse Elle. "Na de geboorte hoort je placenta eruit te komen, maar mijne zat vast. Om het eruit te krijgen, dit is zo walgelijk, moest de dokter zijn hele arm in me steken om het eraf te schrapen. Het deed ontzettend pijn."