Ongemakkelijke aflevering DWDD met zwangere Eva Jinek

"Ik voel ongemak bij jou"

Lees ook

Eva Jinek schoof gisteren aan bij De Wereld Draait Door. De presentatrice maakte begin deze week bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje en daar wilde Matthijs van Nieuwkerk even over babbelen. Nou ja, soort van…

Babypraat

Eva was aanwezig om te praten over haar interview met Hillary Clinton, maar de aftrap was ietwat ongemakkelijk. En dat viel kijkers ook op. Matthijs feliciteerde de Mommy to be als één van de eersten met haar zwangerschap. "Nou Eva, gefeliciteerd", begon hij. Maar daarna wist hij het allemaal even niet meer. "Nu is het de vraag: ben je, ja, wat kan mij het ook allemaal schelen…"

De blondine voelde het zelf ook aan. "Ik voel ongemak bij jou", zei ze. Matthijs besloot daarop toch door te zetten door te informeren naar het geslacht. "Dat weet ik nog niet. En als ik het wel zou weten, zou ik het hier niet vertellen", besluit Eva. Ach, kan de beste overkomen hoor Matthijs. Men will be men!

Bier hier

Niet alleen het awkward baby-gesprek, maar ook het biertje dat voor Eva op tafel staat deed wenkbrauwen fronsen. "Dus Eva Jinek is zwanger en zit daar met een glas bier?" vragen kijkers zich verontwaardigd af op Twitter.

Lees ook: Alles over de zwangerschap van Eva Jinek

Bron: LINDA., Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook