Deze crème is het beautygeheim van Victoria Beckham

Hoewel Victoria Beckham zwemt in het geld, heeft ze niet alleen dure crèmes in de badkamer staan.

Hoewel Victoria Beckham zwemt in het geld, heeft ze niet alleen dure crèmes in haar beauty stash. In een interview met The Gloss heeft La Beckham haar hele beautyroutine onthuld en vertelt ze ook meteen wat haar grote, spotgoedkope beautygeheim is. Namelijk de Skin Food van Weleda.

Holy grail

Deze crème is geschikt voor het hele lichaam en ideaal voor mensen met een beschadigde en geïrriteerde huid. "Het is een dikke en rijke crème waar ik altijd veel van opsmeer", vertelt ze. "Wat ik fijn vind, is dat het geen dure crème is en je het overal kunt kopen."

"Het goedje is zo dik en smeuïg, wanneer ik een kleurtje heb gekregen door de zon, meng ik het met kokosolie en smeer ik mijn hele lichaam ermee in. Ik denk dat sommige mensen de vettigheid misschien niet lekker vinden, maar het helpt me om de kleur te behouden. En tegen de tijd dat ik het huis verlaat, heb ik het gevoel alsof het echt is ingetrokken. Ik zweer bij deze crème."

Beautygeheimen

En Victoria is niet de enige die fan is van dit product. Ook Adele, Alexa Chung en Rihanna, hebben het goedje in huis. Nieuwsgierig naar wat er nog maar in de make-uptas van Victoria zit? Miss Beckham vertelt dat ze ook grote fan (wie niet) is van de Le Vernis-nagellakken van Chanel. Daarnaast zweert ze ook bij de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden en smeert ze lipgloss van Stila op haar lippen.

Lees ook:

75 ml – € 10,19

Beeld: Douglas, Getty

Laatste nieuws