Zayn Malik haalt uit naar Gigi en Yolanda Hadid

Zayn Malik en Gigi Hadid aka ZiGi aka één van Hollywoods hotste koppels, zijn niet langer een stel.

Lees ook

Zayn Malik en Gigi Hadid aka ZiGi aka één van Hollywoods hotste koppels, zijn niet langer een stel. De twee hebben na een relatie van ruim twee jaar besloten om uit elkaar te gaan. Dat lieten ze gisteren allebei weten in een statement.

Geruchten

De twee knappe koppen dateten sinds november 2015, een paar maanden nadat Zayn zijn verloving met Little Mix- zangeres Perrie Edwards had verbroken. “Gigi en ik hadden een ongelooflijk betekenisvolle, liefdevolle en leuke relatie”, liet Zayn op Twitter weten. Hij reageerde daarmee op geruchten die eerder in Britse media opdoken over de vermeende breuk. Volgens insiders van The Sun zouden Gigi en Zayn eerder deze maand uit elkaar zijn gegaan. ”We hadden dit nieuws liever zelf met jullie gedeeld”, schreef Zayn naar zijn fans.

Schijn

De voormalig One Direction-zanger heeft Gigi, haar zus Bella en haar moeder Yolanda inmiddels ontvolgd op Instagram. Volgens Britse en Amerikaanse media zou er toch sprake zijn van bad blood en is hun vriendschappelijke breuk slechts schijn. Zou dit verhaal dan toch een staartje krijgen?

Lees ook: Zien: de Nederlandse look-alike van Gigi Hadid

De statements

Bron: People, Girlfriend Magazine, Beeld: Twitter, Getty

Laatste nieuws

Zie ook