Vriendin Selena Gomez de reden van scheiding Jennifer Aniston en Justin Theroux?

Zou het?

Lees ook

Jennifer Aniston en Justin Theroux hebben vorige maand een punt achter hun huwelijk gezet. De reden: ze zijn uit elkaar gegroeid. Maar is dat wel de échte reden?

True or false?

"In een poging verdere speculaties te stoppen, hebben we besloten onze breuk aan te kondigen. De beslissing is gezamenlijk en met liefde genomen aan het einde van vorig jaar. We zijn twee beste vrienden die besloten hebben hun wegen als een koppel te laten scheiden, maar we kijken uit naar een liefdevolle vriendschap", lieten ze in een statement weten. Bronnen beweren echter wat anders.

Verliefd

De 46-jarige acteur zou volgens insiders aan het daten zijn met de 25-jarige artiest Petra Collins. De twee hebben elkaar in New York ontmoet en er was naar verluidt meteen een klik. Ze zouden al meerdere gezellige etentjes hebben gehad en hij zou inmiddels flink verliefd op haar zijn.

"Justin en Petra zijn al een tijd aan het daten. Hij blijft zeggen dat ze 'gewoon vrienden' zijn, maar iedereen weet beter. Hij is geobsedeerd door haar. Ook Jennifer gelooft er niks van", aldus een bron aan Star Magazine.

Selena Gomez

Interessant is dat Petra beste vriendinnen is met Selena Gomez. Tenminste, dat was ze. Nu het nieuws naar buiten is gekomen dat ze met de ex van Jennifer aan het daten is, heeft ze Petra ontvolgd op Instagram. En we weten allemaal wat dat betekent: friendship over. De reden is wellicht dat Selena ook al jaren bevriend is met Jennifer.

Het acteurskoppel Jennifer en Justin kreeg zeven jaar geleden een relatie en kondigde in 2012 hun verloving aan, drie jaar later gaven ze elkaar het jawoord in het diepste geheim. Ze zouden sinds augustus 2017 al niet meer samen zijn.

Lees ook: Gaat Jennifer Anistons kinderwens eindelijk in vervulling?

Bron: The Sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook