Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptation Island-verleider Joshua in tranen

"Ik heb iets heel heftigs meegemaakt"

Temptation Island-verleider Joshua in tranen

Temptation Islands Joshua werd onlangs aan de leugendetector gelegd in het Concentrate-programma Zie Ze Liegen. Maar dat gesprek kreeg een andere wending toen de verleider zijn tranen niet meer kon bedwingen.

Verleden

De 21-jarige motorcrosser uit België werd het hemd van het lijf gevraagd over zijn Temptation-avontuur en, hoe kan het ook anders, zijn kortstondige fling met Megan. Maar ook zijn heftige verleden kwam onverwachts naar boven.

Alles voor familie

Joshua geeft aan zich nu te storten op zijn YouTube vlogs en er alles aan te doen om zijn imago wat op te krikken na zijn sexcapades op televisie. Of hij het vervelend vindt dat ook zijn broer inmiddels bekend is in de media? Helemaal niet.

"Ik vind het echt top. Daarvoor heb ik het ook allemaal gedaan", vertelt hij. "Ik hoopte dat we er allemaal iets aan konden hebben, ook al moet ik nu het zwarte schaap zijn voor heel de wereld."

Heftig

Als er gevraagd wordt waarom zijn familie zo belangrijk voor hem is, houdt hij het niet meer droog. "Een paar jaar geleden heb ik iets heel heftigs meegemaakt. Ik weet niet wat er was gebeurd zonder mijn broers en zussen als ik nu weer in diezelfde situatie zat." Wat hem is overkomen, is niet bekend. De hele video bekijk je hieronder.

Benieuwd wat hij verder over zijn avontuurtje met Megan te zeggen had? Klik hier.

Zie ook: Het knappe broertje van Temptations Joshua

Bron: Concentrate, Beeld: Temptation Island