Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vrouw mag alles kopen met creditcard vriend, je gelooft nooit wat ze kocht

In de hoop haar op een ander idee te brengen en haar toch voor zich te winnen, gaf hij haar zijn creditcardgegevens en de mededeling dat ze alles mocht kopen wat ze wilde

Vrouw mag alles kopen met creditcard vriend, je gelooft nooit wat ze kocht

De 17-jarige Leagan Wilson werd op date meegevraagd door een kennis, maar de tiener had niet zo heel veel zin om een avondje door te brengen. Ze wimpelde de jongen af, maar hij liet zich niet uit het veld slaan. In de hoop haar op een ander idee te brengen en haar toch voor zich te winnen, gaf hij haar zijn creditcardgegevens en de mededeling dat ze alles mocht kopen wat ze wilde. Met alle gevolgen van dien.

Springkasteel

Leagan vond het niet kunnen dat hij dacht dat hij haar liefde kon ‘kopen’ en besloot hem flink in het ootje te nemen. Waar de meeste vrouwen meteen grijpen naar een peperdure designertas of pareltjes van designerschoenen of misschien zelfs een auto, besloot Leagan een springkasteel voor zichzelf te kopen en gaf ze vervolgens een springkasteelfeestje voor haar vriendinnen. “Ik heb ook nog wat kipnuggets gekocht en dat was het”, vertelt ze aan Daily Mail over haar actie.

Really?

De jongen kon het 1000 dollar kostende grapje niet erg waarderen. Hij stuurde haar dan ook meteen een bericht toen hij de afschrijving van zijn creditcard zag. “Schat, wat is dit? Heb je nu echt een fucking springkussen gekocht?'' , vroeg hij haar. Leagan deelde haar actie op Twitter, waar ze als een echte heldin wordt gezien. “Net goed, voor die jongen”, klinkt het onder haar foto.

Lees ook: 10 vragen om jezelf te stellen voor een dure aankoop

Bron: Daily Mail, The Sun, Beeld: Twitter, iStock