Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de echte reden dat Farrah Abraham uit Teen Mom is gezet

Ze liet weten dat ze zelf was opgestapt, maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn.

Dit is de echte reden dat Farrah Abraham uit Teen Mom is gezet

Eind vorig jaar maakte Farrah Abraham in een livevideo op Instagram haar exit uit Teen Mom bekend. Ze liet weten dat ze zelf was opgestapt, maar dat blijkt niet helemaal waar te zijn. Haar porno-carrière zou haar de kop hebben gekost. MTV laat weten dat dat klopt, maar dat is niet het hele verhaal.

Respectloos

MTV vindt Farrah behoorlijk respectloos tegenover het productieteam en dat is een van de redenen dat ze de samenwerking hebben stopgezet. Haar schnabbels in de sexindustrie hebben ook met haar ontslag te maken. Volgens de televisiezender is het helemaal aan Farrah wat zij doet in haar vrije tijd, maar als ze in deze business wil blijven werken, zal ze niet meer te zien zijn in Teen Mom.

Vervanger

Farrah laat zelf weten niet te zitten met het feit dat ze ontslagen is van de realityserie. "Ik wens de mensen die meedoen aan de show het beste toe. Dit is het langste seizoen in de geschiedenis van MTV en ik ben hun grootste ster", vertelde de ster aan US Weekly. Ze laat verder weten dat ze het een dom besluit vindt van MTV. "Ik weet niet wat ze aan het doen zijn bij de show. Je kan alle meiden uit de series mee laten doen, maar niemand doet en voegt zoveel toe aan de show als ik."

Inmiddels is bekend wie de vervanger is voor Farrah. Hier lees je wie haar plekje gaat opvullen.

Bron: MTV, Beeld: Getty