Dit vindt Michael van der Plas van Barbie’s verzoening met Rolf

"Het is dat ik het nu van Privé hoor, dat Sam weer terug is bij Rolf."

Lees ook

Barbie zette begin deze maand nog een punt achter de prille relatie van haar en Jordi Ossel. De blonde realityster heeft inmiddels weer liefdesgeluk gevonden bij haar ex. Néé, niet bij Michael van der Plas, de vader van haar twee kinderen. Maar bij haar ex Rolf Tangel. "Eindelijk kan ik weer genieten en schijnt het zonnetje weer voor me!", vertelde ze aan Story.

Nachtmerrie

Barbie heeft een behoorlijk roerige tijd achter de rug. Twee maanden geleden probeerde ze uit het leven te stappen, waarna ze werd opgenomen in een kliniek. Michael vertrok met haar kinderen Angelina en Milano naar Spanje en niet veel later strandde liep haar prille relatie met Jordi op de klippen. Barbie zocht weer contact bij Rolf, omdat ze van zijn beste vriend had vernomen dat hij alleen maar over haar praatte. "Na die nachtmerrie met Jordi heb ik ingezien dat Rolf de enige man is bij wie ik me echt gelukkig voel. Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven."

Rooskleurig

Ook Rolf ziet hun relatie rooskleurig in. "Als het tussen ons blijft goed gaan, dan ga ik nog voor het einde van dit jaar op mijn knieën voor Sam en vraag ik haar alsnog ten huwelijk, zoals ik al eerder wilde." De twee zullen echter geen overhaaste stappen nemen. Samenwonen zien de twee voorlopig dan ook nog niet zitten. "Ik wil het tussen ons rustig opbouwen en waar ik nu woon, zit ik voorlopig goed", besluit Barbie.

Michael

Michael wist niet wat hij hoorde toen Privé hem vroeg of hij op de hoogte was van de verzoening. "Het is dat ik het nu van Privé hoor, dat Sam weer terug is bij Rolf. Ik weet helemaal van niets." Hij liet eerder al weten dat hij zich niet bemoeit met het privéleven van zijn ex. "Wat ze doet moet Sam zelf weten, ze is mijn ex. Als we contact hebben, dan is dat over de kinderen. Met Rolf heb ik al helemaal geen lijntje. Ik focus mij op de kinderen en dat gaat goed. Ze leven helemaal op en ik zie ze iedere dag genieten."

Lees ook: Barbie geeft update: 'Ik heb borderline'

Bron: Story, Privé, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook