Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Demi Lovato al zes jaar nuchter

Demi Lovato is al zes jaar van de drank en drugs af. De zangeres schrijft op Instagram dat ze dankbaar is voor haar sobere leven. "Zo dankbaar voor nog een jaar van vreugde, gezondheid en geluk. Het is mogelijk."

Rihanna boos op blunder Snapchat

Snapchat heeft zich de woede op de hals gehaald van Rihanna door een advertentie met de tekst: ’Zou je liever Rihanna meppen of Chris Brown slaan?’. Snapchat heeft excuses aangeboden en trok de advertentie voor een mobiele game meteen terug. "Snapchat, je bent niet mijn favoriete app, dat weet je", schreef Rihanna op Instagram Stories. "Ik probeer er nog steeds achter te komen welk punt jullie wilden maken. Ik zou het graag onwetendheid noemen, maar ik weet dat jullie niet zo dom zijn."

Ferri Somogyi onthult geslacht kindje

Ferri Somogyi en zijn vriendin Noëlle van Stek verwachten een dochter. "Dit is ons grote wonder", schrijft de GTST-acteur bij een echo op Instagram. "Ons meisje! (Drinkt hier slokjes vruchtwater)" In februari maakte Ferri al bekend dat er een baby op komst is. Het meisje wordt in september verwacht.