Zo maak je geheugen vrij op je telefoon zonder filmpjes en foto’s te wissen

Graag gedaan!

Lees ook

Als jouw iPhone niet zoveel geheugen heeft, heb je het vast weleens meegemaakt: tijdens het maken van wat foto’s, werd je verrast door een pop-up met de melding dat je geheugen vol was. Je kunt natuurlijk wat mislukte kiekjes verwijderen, maar we hebben een veel betere oplossing voor je om extra geheugen te creëren.

Handig

Je googelt vast heel wat af op je telefoon. Je bent bijvoorbeeld een film aan het kijken en zoekt snel op hoe de hoofdrolspeler ook alweer heet, of je bent op zoek naar het recept voor de lekkerste couscoussalade. Daar is je telefoon natuurlijk hartstikke handig voor, maar wat je vergeet is het af en toe legen van je zoekgeschiedenis. Terwijl je daar hartstikke veel geheugen mee kunt winnen.

To do

Wat je moet doen? Ga naar Instellingen; als je een stukje naar beneden scrolt zie je Safari staan. Als je hierop klikt kun je de geschiedenis en websitedata wissen, wat goed is voor heel wat verloren geheugen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je soms tot zo’n 500 MB extra geheugen kunt krijgen, maar ook dat je iPhone ineens weer een stuk sneller is. Yes!

Lees ook: iPhone geluid kan harder met dít trucje

Bron: Marie Claire, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook