Het resultaat van de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo om blond haar weer levendig te maken

Lees mee!

Veel vrouwen hebben er last van: je hebt je haar wat tinten lichter gemaakt, maar als je het vergelijkt met natuurlijke blondines is het toch meer geel. Grazia's Heather herkende dat probleem en ging in de weer met de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo. Maar ook Grazia's lezeressen konden zich opgeven om de zilvershampoo te testen.

Alle dames die hun blonde of grijze haren ook weer levendig wilden maken, hadden zich aangemeld als bloginsider. De lucky few die werden uitgekozen, kregen een Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo box toegestuurd om te testen. Benieuwd naar de ervaringen? Lees mee!

Het resultaat

"Ik laat al jaren mijn haar blonderen. Vroeger met highlights, tegenwoordig met balayage. Helaas is het de ene keer wat geler dan de andere, waardoor het niet meer mooi natuurlijk oogt", vertelt Grazia's Heather. "Ik heb mijn haar om de 2 á 3 dagen gewassen met de Schwarzkopf Reflex-Silver shampoo. Na de eerste week zag ik de gele gloed al geleidelijk uit mijn haar verdwijnen. Na twee weken was het zo goed als weg. Mijn haar heeft nu een meer asblonde kleur en het gelige is er vanaf. Precies wat ik wilde!"

Ook lezeres Wietske is tevreden over de shampoo in combinatie met haar platinablonde coupe. "Yeahh!! Mijn haar heeft een mooie frisse witblonde glans gekregen. Super blij mee!" jubelt ze.

Maar ook voor grijs haar doet de shampoo wonderen. "Ik ben sinds drie jaar natuurlijk grijs en heb al verschillende shampoos voor grijs haar geprobeerd. Maar nu zijn er in ruim één week tijd al 5 personen geweest die mij aanspraken over mijn mooie haren! Waaronder mensen op straat", laat Karin weten.

Marouchka gebruikte de shampoo voor een ander doel: om haar blonde lokken naar zilver te transformeren. "Even een paar dagen achter elkaar flink laten intrekken. Een stuk beter en goedkoper dan grijs verven!"

Benieuwd naar een greep uit de resultaten? Kijk mee!

Antje: "Dit is echt de enige zilvershampoo die voor mij werkt! Je kan er zo erg mee variëren; van zilver haar tot lila haar of om gewoon de gele glans uit je lokken te halen."

Fadime: "Mijn haar is net zo mooi als toen ik de laatste keer van de kapper kwam. Wat een fijne shampoo is dit. Ik had wel een ander merk geprobeerd, maar daar haalde ik bij lange na dit effect niet!"

Een bericht gedeeld door Fadime (@fadiem) op

Shalitha: "Het gebruik van de shampoo heeft inderdaad de gele gloed in mijn haar verminderd. Mijn punten zijn erg blond en de shampoo zorgde er dan ook voor dat mijn punten echt zilver blond werden. Ik ben best blij met het resultaat en ik zal ook zeker deze shampoo blijven gebruiken."

Jolanda: "Mijn haar is helderder van kleur, alleen duurt het eventjes. De shampoo ruikt lekker en droogt niet uit."

Inge: "Het eindresultaat na het testen van de Schwarzkopf Silver-Reflexhampoo!"

Nienke: "Drolletje zilvershampoo op je kop doet wonderen. Ik ben gek op de shampoo!"

Iraida: "Vandaag voor de tweede keer gewassen en zeer tevreden. Daarvoor zat er aan de bovenkant een gele gloed, die is nu weg."

Laatste nieuws