Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viral: Bol.com speelt op hilarische wijze in op Temptation Islands Tim

Huisje, tuintje, retourtje: verlovingsring, retour aangeboden.

Viral: Bol.com speelt op hilarische wijze in op Temptation Islands Tim

Hier op de redactie was het voor ons zo klaar als een klontje dat Tim en zijn babytje ‘Debberah’ ongeschonden uit het Temptation Island-avontuur zouden komen. ‘Huisje, tuintje, kindje’, beloofde hij zijn vriendin. Hoewel hij ook ijzersterk begon (lees: papiertjes waar de tekst ‘no girls allowed’ op de deur van zijn kamer, een kussen om te knuffelen met een T-shirt van zijn vriendin en een foto van het koppel op zijn nachtkastje), zag heel Nederland en België de pussy magnet uit Aalst donderdagavond episch falen.

Iets met een klimop

Tim vertrouwt de camera toe dat hij sterke gevoelens ontwikkelt voor Cherish. ‘Zoals klimop, ken je die plant? Die gaat zijn eigen weg. Zo is het met verliefdheid ook.’ De twee belandden uiteindelijk samen in bed. Tim laat de verleidster weten dat ‘die verlovingsring nog even opgeborgen wordt’. Webshop Bol.com speelt geniaal in op deze uitspraak.

Retourtje

‘Huisje, tuintje, retourtje: verlovingsring, retour aangeboden’, klinkt het in de aanbieding die ze op Facebook postten. ‘Netjes binnen de 30 dagen bedenktijd, Tim’, schreef Bol.com er nog met een knipoog bij. In nog geen 24 uur tijd kreeg het bericht 60.000 likes, werd ‘ie ruim 2000 keer gedeeld en harkte het 40.000 reacties binnen. In case you missed it: bekijk de advertentie hieronder.

Lees ook: Samen Temptation Island kijken, is goed voor je relatie

Beeld: Facebook, bron: Facebook