Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Teen Mom Chelsea verwacht derde kindje

"….GUESS WHAT! A sweet baby girl will be joining the DeBoer clan in a few short months! We could not be more excited!" laat ze trots op Instagram weten. Het wordt het tweede kindje voor Chelsea en Cole samen. In januari vorig jaar kregen ze samen zoon Watson. Chelsea heeft met haar ex Adam een dochter genaamd Aubree.

Kanye West heeft roze haar

Kim Kardashian verfde onlangs haar haren roze en het lijkt erop dat manlief Kanye de overige restjes verf wilde benutten. De rapper is namelijk ook met een roze coupe gespot. Ja, echt waar.

Britt Dekker reageert op geruchten eetstoornis

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Britt zo graag op een Instagram-model wilde lijken, dat ze op een gegeven moment nog maar 46 kilo woog. Volgens Britt is dit nu niet meer het geval. "Ik heb inmiddels een goede tussenweg gevonden. Overdag een wortel en fruit en in de avond een frietje met mayo", stelt ze haar fans gerust.

Laatste nieuws

Zie ook