Kendall Jenner laat zich uit over liefdesleven

Volgens Amerikaanse media zou ze op vrouwen zou vallen.

Lees ook

Vergeleken met de rest van de KarJenner-clan is Kendall Jenner de enige die erg gesteld op haar privacy lijkt te zijn. Hoewel ze eerder gelinkt werd aan rapper A$AP Rocky, basketballers Jordan Clarkson en Blake Griffin; de 22-jarige houdt haar lippen stijf op elkaar over haar liefdesleven. Volgens Amerikaanse media zou dat alles te maken hebben met het feit dat Kendall naar verluidt op vrouwen zou vallen. Het model gaat nu, in een nieuw interview met Vogue, in op haar geaardheid.

Biseksueel

Kendall is naar eigen zeggen hetero, al staat ze misschien wel open voor een experiment. "Ik denk dat het gerucht de ronde doet, omdat ik mij niet zoals mijn zussen gedraag. Zij hebben hun hele liefdesleven out in the open. Zij hebben altijd meteen zoiets van: 'Hier ben ik met mijn vriend!' Niemand zag mij ooit eerder met een vent, omdat ik altijd m'n best deed om een beetje stiekem te zijn mannen." Ze voegt eraan toe dat ze niet lesbisch noch biseksueel is.

Experimenteren

"Ik geloof niet dat ik ook maar iets biseksueels of lesbisch in me heb. Maar wie weet? Ik zou openstaan voor de ervaring, ik heb er absoluut niets op tegen, maar ik heb op dat vlak nog niet geëxperimenteerd", vertelt ze. "Maar ik ben niet lesbisch. Ik heb ook niets te verbergen. Zoiets zou ik nooit geheimhouden." In hetzelfde interview lijkt Kendall wél haar relatie met Blake Griffin te bevestigen. "Ik ben gelukkig. Hij is erg aardig. Ik heb iemand die erg lief voor me is."

Lees ook: Kendall Jenner haalt uit naar Sofia Richie

Bron: TMZ, People

Laatste nieuws

Zie ook