Onthuld: Dít staat er allemaal in het contract van Temptation Island

Ai... dat is niet mis!

Lees ook

Een heerlijke luxe vakantie, een fans erbij op social media en wie weet ook nog kans op een beetje liefde: dat de verleiders meedoen aan Temptation Island is misschien nog wel ergens te begrijpen, maar dat de kandidaten hun relatie op het spel zetten gaat er maar bij weinig mensen in. En dan te bedenken dat ze ook nog eens een wurgcontract moeten tekenen!

Regels

Hoewel het algemeen bekend is dat de kandidaten geen geld ontvangen voor hun deelname, zijn er nu nog veel meer afspraken en regels naar buiten gekomen. Het zogenaamde wurgcontract dat de kandidaten op voorhand moeten tekenen is namelijk gelekt. En geloof ons: daar staan een aantal opmerkelijke dingen in.

Boete

In het contract staat bijvoorbeeld dat de psychologen, die zowel voor, tijdens en na het programma beschikbaar zijn voor hulp en advies, op het eiland beslissen wie er wel en niet voor de camera verschijnt. "Deze psycholoog kan altijd beslissen of een kandidaat wel of niet in staat is om voor de camera te verschijnen. Zijn advies gaat altijd boven contractuele afspraken."

Maar ondanks de begeleiding kan een foutje de kandidaten enorm duur te komen te staan. "De kandidaten moeten eerlijk antwoorden op alle vragen die worden gesteld, wat zijn/haar mentale toestand ook is. Ook moeten de deelnemers nieuwe social media-accounts creëren en gebruiken. En alle berichten moeten in goed overleg met de producent worden besproken. En bij het overtreden van een regel moet je tienduizend euro betalen."

Mentaal

Deelname aan het populaire programma is dus zeker niet alleen maar lachen, gieren, brullen en vergt zeker mentaal erg veel van je. Al lijkt vooral dat laatste inmiddels wel bij de kandidaten van het huidige seizoen te zijn doorgedrongen…

Lees ook: Viral: Bol.com speelt op hilarische wijze in op Temptation Islands Tim

Bron: Show Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook