Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Cherish doet opvallende onthulling over haar romance met Tim

En dat zegt héél veel over de afloop van het programma...

Wait, what? Cherish doet opvallende onthulling over haar romance met Tim

Dat er in Temptation Island niet is wat het lijkt, bleek wel weer uit de afgelopen aflevering. Hoewel er tijdens het kampvuur nog niets aan de hand leek te zijn, vertelde Tim nog geen uur daarna verliefd te zijn geworden op Cherish. Van zijn 'huisje, tuintje, kindje' met zijn Deborah leek opeens geen sprake meer, maar of Cherish nou écht op Tim zat te wachten...

Verleiding

Ze kwam, zag en overwon. Cherish wilde dolgraag een keer een Belg aan de haak slaan en leek daar afgelopen donderdag dan eindelijk in geslaagd te zijn. Tim kon de verleidingen van de blondine niet langer weerstaan en ging uiteindelijk toch overstag.

Schuldig

Voor zijn liefje Deborah zal dit volgende week dan ook enorm shocking zijn. Iets waarover Cherish zich toch een beetje schuldig voelt. "Ik vind het toch wel zielig. Ik denk dat zij mij aan de ene kant ook wel dankbaar is, want nu zie je het op tv. Het kan ooit ook een keer zijn dat hij het in de discotheek doet achter je rug om."

Benauwd

Toch lijkt de verleidster na afloop van het programma niet zoveel zin meer in haar verovering te hebben. "Hij was helemaal in love. Dat ik soms echt dacht: Ik krijg het gewoon benauwd." Ai, ai... Zou 'playboy' Tim dan alsnog met hangende pootjes terug naar Deborah gaan?

Lees ook: Onthuld: Dít staat er allemaal in het contract van Temptation Island

Bron: RTL Beeld: Temptation Island