Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze opmerkelijke dingen heeft Kim Kardashian in haar testament staan

Al zal je dit misschien niet verbazen...

Deze opmerkelijke dingen heeft Kim Kardashian in haar testament staan

Kim Kardashian is niet vies van een flinke dosis glitter & glamour, houdt wel van een luxe leventje en gaat niet de deur uit zonder goed zittend haar en een mooie make-up look. Niet zo heel gek dus dat de realityster een aantal 'belangrijke' zaken heeft opgenomen in haar testament.

Details

In een video voor de Amerikaanse ELLE Magazine gaat de realityster aan de slag als journalist, waarbij ze verschillende headlines over zichzelf of haar familie herschrijft. Naast dat ze toegeeft niet te stoppen met pikante foto's, ondanks dat ze nu de moeder van die jonge kinderen is, vertelt ze ook openhartig over een artikel waarin opmerkelijke details over haar testament staan beschreven.

IJdeltuit

"Dat is zeker waar. Ik heb in mijn testament een apart gedeelte laten opnemen voor het geval ik niet meer in staat ben om te praten of te communiceren. Hier staat onder andere in dat mijn haar, make-up en nagels te alle tijde gedaan moeten worden. Ik wil er gewoon zo goed mogelijk uit blijven zien", aldus de realityster. Hmmm... wij zijn opeens heel benieuwd geworden naar de rest van haar testament.

Lees ook: Toplessfoto van Kim Kardashian zorgt voor ophef

Bron: ELLE US Beeld: YouTube, ANP