Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Ariana Grande is zwanger'

Het is, sinds eind 2017, complete radiostilte bij Ariana Grande op social media. De 24-jarige zangeres brengt hiermee de geruchtenmolen op gang. Volgens Amerikaanse media doet ze een Kylie Jennertje en zou ze zwanger zijn van rapper Mac Miller. Ariana verdween ook maanden uit de spotlights, maar werd onlangs gespot. Ze droeg een oversized puffercoat en hield een notitieblok voor haar buik. Deze foto’s wakkerden de geruchten nog meer aan.

@thejoshliu: stormy weather lewks ☁️ she’s BUSY 📝 #ag4iscoming

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrandeupdatesx) op

Blue Ivy biedt 19.000 dollar op schilderij

Geld speelt geen rol in huize Carter, dat weet ook de 6-jarige Blue Ivy. De dochter van JAY-Z en Beyoncé ging afgelopen weekend mee naar een veilig met haar ouders, waar de kleuter maar liefst 19.000 dollar bood op een schilderij. Toen Blue voor de tweede keer haar biedingsbordje omhoog hield, vond papa het welletjes geweest en trok hij haar hand heel subtiel naar beneden. TMZ liet weten dat de veiling werd georganiseerd door Tina Knowles, de moeder van Bey. De opbrengst gaat naar een goed doel.

Glennis Grace kruipt in de huid van Whitney Houston

Op vrijdag 5 oktober 2018, exact 24 jaar na het winnen van de Soundmixshow als Whitney Houston, staat Glennis Grace in de AFAS Live met Whitney, a tribute by Glennis Grace. Met deze show zal een droom voor Glennis uitkomen. "Sinds ik klein ben, is Whitney Houston mijn inspiratiebron, mijn heldin, mijn grootste voorbeeld." Glennis voelt zich zeer vereerd en schrijft daar over op haar persoonlijke website: "Ik vind het heel bijzonder dat ik een show mag geven die volledig in het teken staat van deze fantastische zangeres. Dat ik een avond haar hits mag vertolken en mensen mag laten genieten van haar fantastische repertoire, geeft mij een heel bijzonder gevoel."

Bron: TMZ, Girlfriend Magazine,Beeld: Getty, Instagram