Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dubbelleven: Een ontmoeting

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze terecht in de sexscene.

Dubbelleven: Een ontmoeting

Na een conflict met haar baas verloor Kirsten (37) haar baan. Uit nieuwsgierigheid belandde ze in de sexscene. Nu leidt ze een dubbelleven. Zodra haar kinderen naar school gaan, neemt ze plaats achter de webcam en laat ze mannen klaarkomen voor geld.

Dubbelleven

"Het was een zonnige, zomerse dag en ik was op de plaatselijke kermis met mijn dochters. Zij waren allebei gewapend met een enorme suikerspin en we liepen wat rond. Mijn leven als webcammodel was ver weg op dat moment. Dacht ik. Maar toen haalde mijn dubbelleven me ineens keihard in. Iemand tikte op mijn schouder. “Je bent toch Kirsten?” Ineens zag ik het: het was één van mijn vaste webcamklanten, een jongen van een jaar of 25, waar ik al maanden regelmatig mee cam! Waarschijnlijk trok ik even wit weg, zo voelde het in ieder geval wel, maar hij bleef me ontspannen en vriendelijk lachend aankijken. Ik keek naar mijn kinderen die hem ook aankeken en je zag ze denken: wie is die man? Even overwoog ik om hem te negeren en hard weg te lopen. Maar dat leek me ook weer zo raar. Ontkennen dat ik Kirsten was ging ook niet. Ik had hem regelmatig mijn gezicht laten zien. Ik besloot dus maar normaal te doen en dit gesprek zo snel mogelijk af te ronden. “Ja, ik ben het”, zei ik dus maar."

Kermis

“Maar ik ben nu met mijn kinderen, dus het is een beetje raar zoals je begrijpt.” “Je kinderen lijken op je”, zei hij. Blijkbaar begreep hij het dus niet. “Wat doe je hier?”, vroeg ik. “Ik werk op de kermis”, zei hij, en wees naar een enorme zweefmolen. “En hoe kom jij hier verzeild eigenlijk?”, vroeg hij me. “Ik woon hier”, zei ik. En gelijk dacht ik: shit! Ik heb hem verteld dat ik heel ergens anders woon. En nu weet hij waar ik echt woon. Slimme actie! “Maar ik moet weer verder”, zei ik snel. “Ja ,is goed hoor”, zei hij. “Je ziet er in het echt ook goed uit dame!”, en hij gaf me een knipoog. Terwijl ik wegliep vroeg mijn jongste: “Wie was dat mama?” Ik mompelde iets over een oud-collega en probeerde haar af te leiden door haar op een enorme knuffelbeer te wijzen die je kon winnen. “Maar waarom noemde hij je Kirsten? Zo heet je toch niet?” Ik zei maar iets over dat hij het vast verkeerd had onthouden en begon snel weer over iets anders."

Stalker

"Het liefst was ik gelijk weggegaan, maar de meiden wilden per se in een attractie. Natuurlijk kozen ze voor de botsauto’s die recht tegenover de zweefmolen stond. Ik zag hem op het platform van zijn attractie staan. Hij keek me aan en lachte naar me. Ik lachte terug als een boer met kiespijn. Sinds onze ontmoeting komt hij nog steeds op bezoek als ik achter de webcam zit. Hij lijkt zelfs vaker te komen dan voorheen. Uiteindelijk was het geen ramp. Hij blijkt geen rare stalker te zijn en mijn kids zijn er niet achter gekomen waar hij me van kent. Maar één ding weet ik zeker: als er weer kermis in de stad is, zul je mij er niet meer tegen komen!"