Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Marco Borsato deelt foto van zijn Leontine in bikini

Marco en Leontine vertoeven op het zonnige Tenerife. Op Instagram deelde Marco een prachtige foto van zijn 50-jarige vrouw in bikini. "Schat, wat ben je mooi! Nog altijd even trots op jou lieve Leontine. Samen even weg is thuis komen bij elkaar", luidt het onderschrift van één van de vele kiekjes. Lief!

Slapeloze nachten voor Douwe Bob

"Komende anderhalve week verbouwing bij de buren. Kan ik bij iemand logeren?!", schrijft Douwe bij een video op Instagram. We vermoeden zomaar dat genoeg dames staan te trappelen om hem in huis te nemen...

Een bericht gedeeld door Douwe Bob (@douwebob) op

Barbie: "Ik ben alles kwijt"

Het leek beter te gaan met Samantha na haar zelfmoordpoging. Ze is weer thuis en terug bij haar liefde Rolf. Maar het gemist van haar kinderen valt haar zwaar. "Tot en met de dag van vandaag is het nog steeds ellende. Hoeveel kan een mens nog hebben... Lieve mensen van wie ik houd, ondanks dat ik jullie veel verdriet heb gedaan, zijn jullie er altijd voor mij geweest. Eigenlijk verdien ik het niet eens, maar ik weet in ieder geval dat ondanks dat ik jullie veel pijn heb gedaan, ik nooit zal vergeten wat jullie voor mij gedaan hebben. Ik hou van jullie", schrijft ze op Facebook.