Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Megan heeft een relatie

Geen Kevin én geen Joshua...

Temptations Megan heeft een relatie

Temptation Island deelnemer Megan lijkt eindelijk geluk in de liefde te hebben gevonden. Maar niet bij Kevin of Joshua...

Gebroken hart 2.0

Megan deed samen met haar vriend Kevin mee aan het verleidingsavontuur, zodat hij zichzelf kon bewijzen. Hij ging namelijk tientallen keren vreemd en keer op keer vergaf ze hem. Maar het ging mis. De brunette viel voor de charmes van Joshua nadat ze zag hoe Kevin zijn handen niet thuis kon houden. Waar ze dacht de perfecte vriend in de verleider te hebben gevonden, liet hij na een wilde nacht weten geen gevoelens voor haar te hebben. Wéér een gebroken hart, ouch!

Nieuwe liefde

Maar niet getreurd, want het lijkt erop dat Megan eindelijk de ware heeft gevonden. Tenminste, dan vermoeden fans. Op Instagram is ze meerdere keren met dezelfde jongen gespot. Eerst keken ze samen onschuldig series, maar al snel werd het uitgaan, hand in hand lopen, kusjes geven én samen overnachten in een hotel. Eén plus één is twee?

Beautiful destination

Wie is de lucky guy dan? Niet Kevin en ook niet Joshua, kunnen we je vertellen. Het gaat om ene Jochen Meykens. Veel is er niet over hem bekend, behalve dat hij een van de beste vrienden van Joshua is. Wait, what? De foto's zijn inmiddels van social media verwijderd, maar kun je hier nog zien.

Ook plaatste Megan een opvallende tekst op Instagram: "Difficult roads often lead to beautiful destinations". En zo is het maar net. Want als we iemand na Temptation Island liefdesgeluk gunnen, is het Megan wel.

Lees ook: Megan iets té loslippig over relatiestatus na Temptation Island

Bron: NewsMonkey, Beeld: Temptation Island