Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld

Grazia's top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Anouk deelt prachtige foto van oudste dochter

Kleine meisjes worden groot... De oudste dochter van Anouk, Phoenix, is inmiddels twaalf jaar en net zo knap als haar moeder.

2. Maddie McCann onderzoeker claimt te weten waar en hoe ze is overleden

Het is al bijna elf jaar geleden dat de Britse Madeleine ‘Maddie’ McCann uit een vakantiecomplex in Portugal verdween toen haar ouders om de hoek uiteten waren. Nog steeds is het een mysterie wat er met het toen 3-jarige meisje is gebeurd. Al denk een criminoloog het wel te weten.

3. Rob Kardashian duikt op en is enorm afgevallen

Als er iemand behoorlijk jojoot met zijn gewicht, is het Rob Kardashian wel. Het jongere broertje van Kim, Kourtney en Khloé is in de loop der jaren heel wat kilo’s aangekomen. Tijdens zijn kortstondige relatie met Blac Chyna gooide hij het roer echter volledig om. De realityster was destijds druk bezig met sporten en gezond eten, maar toen er een dramatische break-up volgde, waar je HIER alles over leest, viel Rob weer terug in zijn oude patroon. Toch lijkt hij de draad nu weer op te pakken.