Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Carice van Houten met Guy Pearce op rode loper in Amsterdam

Carice van Houten verscheen maandag voor het eerst op de rode loper met haar vriend Guy Pearce. Het duo woonde in het DeLaMar Theater in Amsterdam de première bij van Alex Klaasens revue Showponies.

Jamai Loman geschrokken van ophef over nieuw album

Jamai Loman is geschrokken van de ophef die is ontstaan rond zijn nieuwe album. Daarop zingt de homoseksuele zanger bewust niet over 'hij' of 'hem', wat stof deed opwaaien in de LHBT-gemeenschap. "Het heeft me aardig verrast. Iedereen weet dat ik op mannen val, daar heb ik ook nooit moeilijk over gedaan", zei de 31-jarige zanger in Pauw over alle commotie. "Ik ben geschrokken, juist omdat ik niemand wil uitsluiten is de hele LHBT-gemeenschap over me gevallen."

Een bericht gedeeld door J A M A I (@jamailoman) op

'Donald Trump jr. had affaire met zangeres Aubrey O'Day'

Eerder deze week vroeg Trumps vrouw Vanessa na dertien jaar een scheiding aan. The New York Post beweert dat hij tijdens de opnames van Celebrity Apprentice in 2009 een affaire had met zangeres Aubrey O'Day. "Hij zat achter haar aan. Hij vertelde haar dat zijn huwelijk al op springen stond." Een bron zegt dat Trump jr. zijn vrouw wilde verlaten voor O'Day, maar dat zijn vader hem tegenhield.