Nu al nieuwe liefde voor Gigi Hadid?

Love is in the air...

Lees ook

Vorige week werd bekend dat Gigi Hadid en Zayn Malik geen koppel meer zijn. Volgens de laatste geruchten zit het model niet stil en zou ze al een nieuwe man aan de haak hebben geslagen.

Love in the air?

Ze waren één van Hollywoods hotste koppels, maar besloten om na een relatie van ruim twee jaar uit elkaar te gaan. Maar Gigi zit niet thuis met een gebroken hart. De geruchten gaan dat ze aan het daten is met niemand minder dan Lewis Hamilton.

Klinkt die naam je bekend in de oren? Dat zou goed kunnen. De coureur had eerder een fling met Gigi's zusje Bella en ook haar goede vriendin Kendall Jenner behoort tot zijn exen. En laten we zijn dates met Rihanna vooral niet vergeten.

Geen onbekenden

Gigi en Lewis kennen elkaar al jaren. Na haar break-up met Cody Simpson in 2015, vluchtte ze met Lewis naar Monaco. Vorig jaar kwam hij haar supporten tijdens haar Tommy Hilfiger show en dit jaar schitteren ze samen in een Hilfiger campagne, waar onlangs opnames voor waren. Zou de vonk toen zijn overgesprongen?

Het zou zomaar kunnen dat dat ook de reden is dat Zayn zijn ex meteen ontvolgde op Instagram, ondanks dat ze naar eigen zeggen nog steeds goede vrienden zijn.

Lees ook: Zayn Malik haalt uit naar Gigi en Yolanda Hadid

Bron: Girlfriend, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook