Selena Gomez toont enorm litteken van operatie

Selena Gomez heeft een roerige tijd achter de rug. De zangeres onderging eind vorig jaar een niertransplantatie. Voor het eerst vangen we ook een glimp op van het litteken dat ze heeft overgehouden aan de operatie.

Lees ook

Selena Gomez heeft een roerige tijd achter de rug. De zangeres onderging eind vorig jaar een niertransplantatie en lijdt ook aan de auto-imuunziekte Lupus. "Door mijn ziekte moest ik een niertransplantatie ondergaan, waarvan ik de afgelopen tijd heb moeten herstellen", vertelde ze. Selena lijkt haar leven langzaamaan weer op te pakken en ze geniet overduidelijk van haar vrije tijd. Ze werd dit weekend op de gevoelige plaat vastgelegd, terwijl ze met vrienden van de zon genoot op een jacht. Voor het eerst vangen we ook een glimp op van het litteken dat ze heeft overgehouden aan de operatie.

Depressie

Inmiddels draagt Selena de littekens die ze aan de operatie overhield met trots. "Littekens zijn onderdeel van m’n levensverhaal. Het is het deel van je verhaal dat je anders maakt en speciaal." De ingrijpende operatie had niet alleen lichamelijke gevolgen; Selena en haar donor Raisa Francia hebben het ook na de operatie moeilijk gehad. "Selena en ik zijn erna allebei door een depressie gegaan. Dat hadden we niet verwacht”, aldus Raisa.

Voller figuur

Niet alleen het litteken was een veelbesproken onderwerp, ook Selena’s vollere figuur bleef niet onopgemerkt. Op Instagram laat ze weten dat ze lekker in haar vel zit. “The beauty myth- an obsession with physical perfection that traps modern woman in an endless cycle of hopelessness, self consciousness, and self-hatred as she tries to fulfill society’s impossible definition of flawless beauty. I chose to take care of myself because I want to, not to prove anything to anyone. Wind in her sails”, leest het bijschrift van een video waarop ze op de jacht te zien is.

Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook