Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe vriend van Temptations Megan klapt uit de school

Love is in the air

Nieuwe vriend van Temptations Megan klapt uit de school

Temptation Island deelnemer Megan heeft een relatie. Maar niet met Kevin of Joshua. De lucky guy is Jochen Meykens, een van de beste vrienden van Joshua, met wie Megan het bed deelde op tv.

Geruchten

Gisteren werd bekend dat Megan een nieuwe liefde heeft. Op Instagram werd ze meerdere keren met dezelfde jongen gespot. Eerst keken ze samen onschuldig series, maar al snel werd het uitgaan, hand in hand lopen, kusjes geven én samen overnachten in een hotel.

De twee hielden hun lippen stijf op elkaar, maar vandaag bevestigde verleider Joshua het nieuws op social media. Hij verwijderde het bericht echter ook weer snel. Jochen klapt daarom nu zelf uit de school over de geruchten.

Verliefd

"Ik ga telkens mee met Joshua naar deze boekingen omdat het niet altijd zo leuk is als het lijkt. Hij wordt vastgegrepen door tientallen meisjes die hem willen aanraken en met hem op de foto willen", vertelt hij. "Op een avond bleven we nog wat langer feesten in Antwerpen en leerde ik Megan kennen."

Omdat Temptation Island nog niet afgelopen is, moesten ze hun liefde geheim houden. "Alles moest tot nu toe heel sneaky gebeuren." Omdat Joshua het op Instagram plaatste, bevestigt hij het nu toch maar zelf. Maar: "We doen het wel nog heel rustig aan", laat hij weten. "Het is nu een week officieel. Het is heel pril maar ik voel me er heel goed bij."

Communicatie

Het enige minpuntje? Dat ze elkaar niet altijd even goed verstaan. Jochen komt uit Limburg en Megan uit België. "Het communiceren lukt nog niet zo heel goed. We praten voornamelijk aan de telefoon en onze accenten gooien soms roet in het eten." Cute!

Lees ook: Megan iets té loslippig over relatiestatus na Temptation Island

Bron: HBVL, Beeld: Temptation Island