Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jááá! Beyoncé komt met extra concert

Beyoncé brak gisteren het internet met de kaartverkoop van haar langverwachte On The Run 2-tour. Maar niet getreurd; we schreven eerder dat Queen B de onbetwiste koningin van verrassingen is en ook nu maakt ze geen uitzondering. 

Jááá! Beyoncé komt met extra concert

Beyoncé brak gisteren het internet met de kaartverkoop van haar langverwachte On The Run 2-tour. De kaartjes waren in enkele minuten uitverkocht, waardoor veel fans van een heel koude kermis thuiskwamen. Maar niet getreurd; we schreven eerder dat Queen B de onbetwiste koningin van verrassingen is en ook nu maakt ze geen uitzondering.

Extra, extra!

Beyoncé en JAY-Z komen met een extra concert op woensdag 20 juni, laat Mojo vandaag weten. De kaartverkoop voor het extra concert begint op maandag 26 maart om 10.00 uur. De concertreeks van Beyoncé en Jay-Z begint op 6 juni in Cardiff en trekt langs verschillende Europese steden. Eind juli gaat het muzikale echtpaar op tournee in Amerika. Het duo ging al eens samen op tournee; de On The Run-tour in 2014 en dat was toen een enorm succes.

Lees ook: Hilarisch: vrouw in shock na zien Beyoncé en Jay Z in hotel

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: Mojo, Beeld: Getty