Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gossip Girl Georgina Sparks onherkenbaar na veel plastische chirurgie

Holy moly!

Gossip Girl Georgina Sparks onherkenbaar na veel plastische chirurgie

Hello Upper East Siders, Gossip Girl here… Deze zin zal voor alle Gossip Girl fans als muziek in de oren klinken. Hoewel de show vooral om Serena en Blair draaide, behoorde de gemene Georgina Sparks, die in het echte leven Michelle Trachtenberg heet, ook zeker tot één van de favorieten. Maar herken jij haar nu nog?

Gossips

Waar iedereen aan het begin nog dacht dat Blair het meest gevreesde personage was, veranderde dat in één keer toen Georgina verscheen. De voormalige vriendin van Serena hield zich niet in als het ging om snode plannetjes smeden en roddels verspreiden. In real life kon ze het echter goed met de cast vinden en bouwde ze achter de schermen veel vriendschappen op. Met Kelly Rutherford, die de rol van Lily van der Woodsen speelde, is ze tot op de dag van vandaag nog steeds dikke vriendinnen.

Uiterlijk

De twee zagen elkaar laatst weer tijdens een evenement en deelden een foto op Instagram. Hoewel velen de mini Gossip Girl-reünie geweldig vonden, waren de meesten verbaasd over het uiterlijk van de actrice. Ze zijn ervan overtuigd dat ze aardig aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Zelf schrijft ze op Instagram dat ze nog nooit iets aan zichzelf heeft laten doen, maar komt haar ‘nieuwe’ uiterlijk uit een potje en door het ouder worden. Wat denk jij? Bekijk de foto's en oordeel zelf.

Lees ook: 10 Dingen die je niet wist over Gossip Girl

#saturdaynight #sassiness πŸ’‹βœ¨πŸΎ

Een bericht gedeeld door Michelle Trachtenberg (@michelletrachtenberg) op

Beeld: Instagram, Getty