Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

Grazia's top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Nieuwe liefde voor Gigi Hadid

Vorige week werd bekend dat Gigi Hadid en Zayn Malik geen koppel meer zijn. Volgens de laatste geruchten zit het model niet stil en zou ze al een nieuwe man aan de haak hebben geslagen.

2. Zo ziet de echte zoon van Ludo Sanders uit GTST eruit

Hij is met zijn duistere zakendeals en ietwat arrogante imago dé slechterik uit de serie Goede Tijden Slechte Tijden: Ludo Sanders. Het personage, gespeeld door Erik de Vogel, is in de serie niet zo close met zijn zoon. In real life is hij een echte familieman en heeft hij een héél leuke zoon.

3. Je hebt het niet van ons, maar vrouwen met deze naam krijgen dit jaar een kind

What’s in a name? Nou eh, veel dus. We schreven eerder over de meest- en minst sexy vrouwennamen, mensen met déze namen zouden een genie zijn én mannen met deze namen zijn een beest in bed. Er gaat opnieuw een lijst rond met namen. Deze keer van vrouwen die binnenkort een baby krijgen. Altijd leuk om even te spieken of jouw naam ertussen zit!