Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

SuperTrash vraagt faillissement aan
Verdrietig nieuws voor Olcay Gulsen; de modeontwerpster maakte dinsdag bekend dat ze het faillissement van haar merk SuperTrash heeft aangevraagd. Eind februari maakt Olcay nog bekend dat ze opstapt als CEO bij haar merk.

"Ik vind het heel erg pijnlijk, het is mijn levenswerk. Maar vooral heel erg heel pijnlijk voor iedereen die betrokken is en alle medewerkers. Het is voor mij wel een beetje een zwarte dag."

"Ik wist natuurlijk wel dat het slecht ging, dat was natuurlijk ook onder mijn leiding. Ik was CEO en het ging niet goed genoeg in ieder geval met de organisatie. Alleen ik had heel erg gehoopt dat we ons dieptepunt hadden gehad en dat we juist weer aan het opbouwen waren. En ik besefte me wel degelijk dat ik niet het juiste persoon was om het bedrijf te leiden."

"Ik ben niet de beste continuïteitsmanger gebleken. En dan moet je ook wel eerlijk zijn naar jezelf en stapje terug durven zetten", laat Olcay weten. "Ik ben hier duidelijk tekort geschoten. Ik hoop dat het bedrijf na dit ernstige gebeuren door kan gaan, ook zonder mij"

Zelf had Olcay niet deze beslissing genomen en was ze doorgegaan als ondernemer: "Uiteindelijk geef je nooit op als ondernemer", vertelt Olcay.

The Blonde Salad verwelkomt eerste kind
Italiaanse modeblogster Chiara Ferragni heeft begin deze week haar eerste kind, een jongetje, verwelkomd. Dat lieten zowel Chiara als haar vriend Fedez gisteren weten op Instagram met een zoete foto. De spruit luistert naar de naam Leone.

March 19th 2018: our Leoncino was born 🦁

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Kanye West dating app in de maak

Fans van Kanye kunnen via een speciale app op zoek gaan naar andere bewonderaars van de rapper om samen een beschuitje te eten. Het bestaan van de app werd begin deze maand via Instagram bekend gemaakt. Door de early access kun je je nu al inschrijven naar de zoektocht van je aanstaande lover. Wel moet je nog een maandje wachten tot je echt iemand aan de haak kan slaan, want dan pas gaat de app live. Of Kanye er zelf iets te maken mee heeft, is tot nu toe nog niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is en erbij wordt vermeld is dan Taylor Swift fans niet welkom zijn. Zij mogen zich absoluut niet inschrijven en worden zelfs verbannen van de app. Kanye West heeft een langlopende vete met de zangeres, die begon in 2009 toen Taylor de prijs voor beste videoclip bij de VMA’s won. Terwijl zij haar moment pakte, greep de rapper de microfoon uit haar handen om te laten weten dat hij vond dat Beyoncé de prijs had moeten winnen.

Bron: Beau Monde, RTL, Telegraaf, Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook