Hunkemöller komt met swimwearlijn voor hem en haar

Hoe leuk is het om swimwear te shoppen? Zeker als je binnenkort op vakantie gaat, of gewoon niet kunt wachten tot de zomer. Dat weet Hunkemöller ook en wat volgens hen nóg leuker is, is een matching swimwear look met je lief.

Lees ook

Het mag dan wel ijskoud zijn buiten, we zien de zwemkleding al in de rekken hangen. En zeg nou zelf; hoe leuk is het om swimwear te shoppen? Zeker als je binnenkort op vakantie gaat, of gewoon niet kunt wachten tot de zomer. Dat weet Hunkemöller ook en wat volgens hen nóg leuker is, is een matching swimwear look met je lief.

Couple goals

Het lingeriemerk komt vanaf juni met een matching badmodelook. "Als we de trends mogen geloven gaan we in 2018 nog meer op de tour van uniseks- en gender neutrale producten. Hoe leuk is het om jouw badmodelook af te stemmen met die van je vriend?", laat Hunkemöller weten.

Collectie

Aan de collectie te zien maakt de gehate speedo een comeback en moeten de heren ook geloven aan de cheeky zwembroekjes. Vanaf 4 juni zijn er drie verschillende zwembroeken online verkrijgbaar; de high waist, brazilian en de trunk. Hebben? Ze gaan vanaf €34,99 over de toonbank.

1 april?

Eerlijk is eerlijk, wij denken (en hopen stiekem) dat Hunkemöller ons in het ootje probeert te nemen, zo met 1 april in aantocht. Wat denk jij? Bekijk de beelden hieronder.

Lees ook: Deze swimwear zien mannen het liefst bij vrouwen

Beeld: Hunkemöller

Laatste nieuws

Zie ook