Katherine Heigl enorm afgevallen en laat transformatie zien

Wauw!
Katherine Heigl enorm afgevallen en laat transformatie zien

Hoewel het erop lijkt dat celebs er alles aan doen om binnen no time weer back in shape te zijn na hun bevalling, bewijst Katherine Heigl dat je ook op een andere wijze van je babygewicht af kunt komen en je killerbody terug kunt krijgen.

Transformatie

Het is inmiddels alweer meer dan een jaar geleden dat Katherine's zoontje Joshua Jr. geboren werd. Na 14 maanden heeft Katherine, na hard trainen, haar oude body weer terug. En hoe! Op Instagram liet de actrice haar enorme transformatie zien.

Ze laat op haar instagram drie foto's zien van zichzelf. Op de eerste foto showt ze haar lichaam een maand na de geboorte van haar zoontje, de tweede foto is genomen een jaar na haar bevalling en op de derde foto is te zien hoe ze er nu uitziet. Wauw!

Fit, sterk en sexy

"Ik ga binnenkort op zonvakantie en ik ga in april beginnen aan de opnames van een nieuwe film waarin ik speel. Daarnaast wilde ik me zo ontzettend graag weer fit, sterk en sexy voelen, dat ik nog harder ben gaan trainen. Het is me dan ook gelukt om de laatste twee maanden de laatste babyvetjes te verliezen." Kijk mee naar de transformatie.

Lees ook: Deze actrice vervangt Meghan Markle in Suits

Bron: Women's Health, Beeld: Instagram, Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f231838dd8', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });