Merijn haalt uit naar nieuwe Temptation Island kandidaten

Ouch!

The Temptation Saga continuesMerijn Murk, die vorig jaar met zijn vriendin meedeed aan Temptation Island, heeft uitgehaald naar de kandidaten van dit jaar.

Bekendheid

Even een geheugenopfrisser: Merijn deed mee met zijn vriendin Lisa, maar werd verliefd op verleidster Pommeline. Na een relatie van ruim een jaar maakten ze onlangs bekend uit elkaar te gaan. Pommeline had haar hart namelijk verloren aan Fabrizio, die dit jaar als verleider meedoet aan het verleidingsavontuur. Ingewikkeld, we know.

Dat Merijn niet veel goeds te zeggen heeft over Fabriozo, moge dus duidelijk zijn. Hij liet onlangs weten: "Ik vind hem echt een klootzak. Hij heeft geen respect. Hij doet alsof-ie een respectvol mannetje is op tv, ook door hoe hij met vrouwen omgaat. Hij gaat al gelijk huilen na vier dagen…"

Maar ook over de rest van de Temptation kandidaten is hij niet te spreken. Volgens hem doen ze helemaal niet mee om hun relatie te testen, maar om bekend te worden. "Vorig jaar wisten we helemaal niet dat het zo’n hype zou worden. De mensen die dit jaar meedoen zijn heel erg bezig met bekend worden. Daar hebben ze zich ook voor ingeschreven."

Lees ook: Hereniging voor Lisa en Merijn uit Temptation Island?

Bron: Shownieuws, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws