Enorm veel respect bij kijkers voor aflevering Vier Handen Op Één Buik

Op Twitter kreeg Vier Handen Op Één Buik-veteraan Patty Brard wederom veel lof voor haar begeleiding, ook de 20-jarige Tiffany die haar zaakjes, ondanks alles op orde had, kreeg veel bijval.

Lees ook

Gisteravond was het weer tijd voor het programma Vier Handen Op Één Buik, waarin jonge vrouwen zwanger raken maar hun leven absoluut niet op orde hebben. Bekende moeders helpen de vrouwen om hun leven op de rails te krijgen voor de komst van hun kindje. Op Twitter kreeg Vier Handen Op Één Buik-veteraan Patty Brard wederom veel lof voor haar begeleiding, ook de 20-jarige Tiffany die haar zaakjes, ondanks alles op orde had, kreeg veel bijval.

Baby #2

De 20-jarige Tiffany is zes weken na de bevalling van haar eerste kindje, een zoon Bentley, onverwachts weer zwanger. Pas in de 26e week komt ze erachter dat ze nog een kindje verwacht. Veel opties had ze niet meer, ze zou haar new born kunnen opgeven voor adoptie óf het houden. Adoptie was volgens haar geen optie, dus koos ze voor het laatstgenoemde. De vader van beide kinderen zijn niet meer zijn beeld, dus ze staat er helemaal alleen voor. Ook haar financiële situatie laat heel veel te wensen over. Zo ging ze niet naar school, maar kreeg ze wel iedere maand studiefinanciering. Met als resultaat dat ze een schuld van €10.000 heeft opgebouwd. Het blijkt dat Tiffany een moeilijke jeugd heeft gehad; haar moeder verliet het gezin toen Tiffany 5 jaar oud was en tussen haar en haar vader botert het niet.

Emotioneel

Ondanks alles heeft Tiffany een heel positieve houding en probeert ze, met hulp van Patty, het allerbeste van de situatie te maken. Door de verrassing die Patty op haar beurt weer heeft voor Tiffany, houden de kijkers thuis het niet droog. De presentatrice organiseert namelijk een heel emotionele ontmoeting met Tiffany’s moeder. Benieuwd naar de hele aflevering? Die zie je HIER terug.

Laatste nieuws

Zie ook