Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie en manager Jake breken opnieuw!
Barbie en manager Jake Hampel hebben opnieuw met elkaar gebroken. Jake laat weten de samenwerking definitief te stoppen.

"Langs deze weg wil ik de media informeren dat Jake Hampel de woordvoering voor Samantha de Jong en haar familie met onmiddellijke ingang staakt. Op 16 januari 2018 ben ik na een familieberaad m.b.t. de crisis rondom Samantha’s gezondheid gevraagd om de woordvoering hieromtrent zolang noodzakelijk te voeren. Onderwijl hebben er weer diverse nieuwsfeiten de revue gepasseerd en ziet het ernaar uit dat Samantha’s mentale weerbaarheid groot genoeg is om openlijk haar mening te geven en niet altijd op een respectvolle manier. Voor de goede orde heb ik mijn management-activiteiten reeds in september van het afgelopen jaar beëindigd. Na de echtscheiding en de productie van het programma ’Samantha en Michael scheiden er mee uit’ heb ik dit ook aangegeven. In diverse publicaties ben ik hierna slecht weggezet, maar dat heeft mij nimmer ervan weerhouden privé nog voor Samantha klaar te staan. Via WhatsApp heeft ze me op 7 maart jl. nog om een programma gevraagd, Op zoek naar een woning, en op 14 maart heeft ze bericht dat ze geen interview aan Story had gegeven waarin ze negatief over mijn persoon heeft gesproken! Derhalve was contact tot de laatste snik energie verslindend, tegenstrijdig en verwarrend. Ik dank eenieder die in de communicatie over Samantha de Jong mij respectvol heeft behandeld en ervaar de afgelopen acht jaren als een hectisch, maar succesvol tijdperk. Samantha en haar ouders wens ik veel kracht en wijsheid toe."

Feest in huize van der Vaart-Polman!
Rafael en Estavana zijn vandaag twee jaar samen. “Vandaag twee jaar samen met mijn liefde. Zo veel glimlachen beginnen bij jou… Je hebt me ons dochtertje Jesslynn gegeven. De tijd vliegt”, schrijft hij op Instagram. Het stel heeft samen een kind, dochter Jesslynn, die in juni 2017 werd geboren. Met zijn ex Sylvie Meis kreeg hij al een zoon, Damián.

Renee Zellweger opnieuw onherkenbaar
Renée Zellweger speelt Judy Garland in een nieuwe film over de oud-actrice. Voor deze rol moet ze een flinke make-over ondergaan. En als we flink zeggen bedoelen we ook echt flink. Deze week werd het eerste beeld van de biografische film naar buiten gebracht, waarop iedereen met de zelfde vraag bleef zitten: wie is die vrouw? Het bleek Renée Zellweger te zijn. Zellweger, bekend van de Bridget Jones films, speelt de showbizz legende in de vertolking over de waargebeurde verhalen van Judy's laatste uitverkochte concerten in Londen. Het scenario wordt geregisseerd door Rupert Goold, een bekende Engelse theaterregisseur. Legende Frances Ethel Gumm -beter bekend als Judy Garland- kreeg ze in 1939 een hoofdrol in de populaire film The Wizard of Oz waar ze Dorothy Gale speelde. Ze kreeg hiervoor een Academy Award en werd in één keer een van de populairste beroemdheden.

Bron: Beau Monde, Telegraaf, RTL, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook