Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Barbie is 'trots' op gelekte seksvideo

Samantha oftewel Barbie, is in een nieuwe video van een Haagse vlogger op YouTube heel openhartig over de gelekte sekstape, waar vorige maand veel commotie over was. In de video is Samantha te zien met haar vriend Rolf, met wie ze vorig jaar ook al eens een relatie had. In het gesprek komt ook de sekstape aan bod. Barbie vertelt dat ze trots is op de sekstape. "Ik zat in de afkickkliniek en verveelde me. Daardoor besloot ik om dat filmpje te gaan maken. Ik heb het zelf gefilmd. Ik kreeg er veel complimentjes over."

André Hazes openhartig over verzoening met zijn moeder

Toen de zanger in België was voor een aantal interviews, stelde een Vlaamse journalist van het tijdschrift Dag Allemaal hem de vraag waar de ruzie met zijn moeder Rachel eigenlijk over ging. Hij gaf een antwoord waar eigenlijk niemand op had gerekend. "Het is nooit duidelijk geweest wat de precieze oorzaak was." Volgens André is het weer helemaal goed tussen hem en zijn moeder. "Toen mijn moeder en ik weer contact kregen, was onze relatie meteen weer als vanouds."

Kate en Meghan krijgen eigen emoji's

Catherine Middleton en Meghan Markle moeten nog heel even wachten voor ze hun eigen emoji's krijgen. Een Amerikaans technologiebedrijf DRKHORS diende onlangs documenten in om handelsmerken KateMojis en MeghanMojis vast te leggen. Wait, what?! De emoticons van Meghan zullen vooral beelden zijn van de haar en Harry die verliefd worden en die van Kate zullen vooral gaan over haar en de koninklijke familie. De afbeeldingen van Kate en Meghan komen officieel pas in mei uit. Op de website zijn al wel een paar emoticons te zien van Kate en Meghan.

Bron: Telegraaf, Libelle, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook