Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Waarom iedereen het over de voeten van Victoria Beckham heeft

Brooklyn Beckham baarde veel opzien op Instagram door een foto die hij deelde van zijn moeder. Op de foto is te zien hoe ze van een drankje geniet in het zwembad. Maar toch vragen kijkers zich af wát er in vredesnaam met de voeten van Vic aan de hand is. 

Waarom iedereen het over de voeten van Victoria Beckham heeft

Brooklyn Beckham baarde veel opzien op Instagram door een foto die hij deelde van zijn moeder, Victoria Beckham. De 19-jarige laat weten zijn moeder erg te missen, die Kenia momenteel bezoekt voor een liefdadigheidsproject, in opdracht van Sport Relief een goede doel-actie op de Britse televisie. Op de foto is te zien hoe de voormalig Spice Girl van een drankje geniet in het zwembad. Een niet al te bijzondere pose, zou je denken. Maar toch vragen kijkers zich af wát er in vredesnaam met de voeten van Vic aan de hand is.

Happy feet

Hoogstwaarschijnlijk strekt ze haar voeten gewoon en heeft ze haar benen licht gekruist, wat er vanuit deze angle behoorlijk gek uitziet. “Ben ik de enige die confused is, omdat haar voeten er gek uitzien”, “Wat is er aan de hand met haar voeten” en “Waar zijn de voeten van Victoria?”, klinkt het in de reacties. Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Dit is waarom Victoria Beckham altijd een zonnebril draagt

Miss you @victoriabeckham

Een bericht gedeeld door bb (@brooklynbeckham) op

Bron: The Sun, Beeld: Instagram, Getty