Instagrammer rekent op emotionele manier af met bodyshamers

"Een deel van mijn onzekerheid over mijn lijf is omdat ik getrouwd ben met Mr. 6-Pack. Want hoezo zou ik, een vrouw met rondingen, hem kunnen krijgen? Ik voelde het me niet waard."
Instagrammer rekent op emotionele manier af met bodyshamers

Dagelijks kreeg Jenna Kutcher via social media de vraag hoe ze toch aan zo'n aantrekkelijke man kwam. Want hoe was het haar, iemand die geen maatje size zero heeft, gelukt om zo'n hunk aan de haak slaan? Jenna besloot een einde te maken aan al het bodyshaming gedoe en gaf alle haters het nakijken. Met succes...

Onzekerheid

Op haar Instagramaccount plaatste ze een reeks foto's met haar knappe gespierde man, waarbij ze in het bijschrift voor eens en altijd korte metten maakt met alle nare reacties. "Een deel van mijn onzekerheid over mijn lijf is omdat ik getrouwd ben met Mr. 6-Pack. Want hoezo zou ik, een vrouw met rondingen, hem kunnen krijgen? Ik voelde mij niet goed genoeg."

'Ik ben prachtig'

Maar al snel realiseerde ze zich dat het niet gaat om hoe groot, klein, dik of dun iemand is, maar hoe iemand daadwerkelijk van binnen is. "Deze man houdt al tien jaar lang van elke putje, rolletje en puistje dat ik heb, en geeft mij altijd het gevoel dat ik prachtig ben. Ook al denken mijn gedachtes daar soms anders over. Ik ben zo veel meer dan mijn lichaam. Hetzelfde geldt voor hem. En voor jou." You go, girl!

Lees ook: Blogger rekent op geweldige manier af met body shamers

Bron: Cosmopolitan US Beeld: Instagram, iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f971780e2386', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });