Onderzoek: Dit is het allerduurste jaar van je leven

Er staat je nog heel wat te wachten dus!

Lees ook

Life is expensive, daar kunnen we nou eenmaal niet om heen. Ons hele leven moeten we dealen met rekeningen, verzekeringen en ga zo maar door. Maar wanneer je dacht dat je het nu al zwaar had, staat je, wanneer je onder de 31 bent dan, nog heel wat te wachten. Help!

Money, money, money

Volgens een onderzoek van kredietcheck website ClearScore zou dit namelijk het duurste jaar van je leven zijn. Dit is volgens hen namelijk het jaar waarin de meeste grote gebeurtenissen als een bruiloft of het kopen van een huis gebeuren. En iedereen weet dat die dingen inderdaad aardig in de kosten kunnen oplopen.

Bruiloft

Van de ruim 3000 mensen die voor dit onderzoek werden gevraagd, gaf ruim 27 procent aan dat hun bruiloft de allergrootste uitgave ooit was. Tsja, aan het bekende fenomeen 'the bigger, the better' zit vaak wel een pittig prijskaartje.

Gemiddelde

Maar ook de huwelijksreis en, uiteraard, het krijgen van een baby kost je vaak bakken met geld. Om al deze dingen te kunnen bekostigen, zouden we volgens ClearScore gemiddeld zo'n 43.000 euro uitgeven wanneer we 31 zijn. En dat is toch aardig wat geld. Al geldt dit shocking grote bedrag natuurlijk lang niet voor iedereen.

Het leven is immers zo duur als dat je het zelf maakt. Voor het grootste gedeelte dan…

Lees ook: Het bedrag dat je volgens experts gespaard moet hebben voor je 30e

Bron: LOOK Magazine Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook