Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De hilarische reden waarom Blue Ivy het schilderij tijdens de veiling verloor

Hilarisch!

De hilarische reden waarom Blue Ivy het schilderij tijdens de veiling verloor

Ze kwam, zag en won helaas net niet. Blue Ivy bood onlangs bij een veiling maar liefst 19.000 dollar op een schilderij, maar zag acteur Tyler Perry er uiteindelijk met de prijs vandoor gaan. In een interview met de Today show legt hij uit waarom hij de zesjarige niet wilde laten winnen. Hilarisch!

Overboden

Het had namelijk maar weinig gescheeld of ze mocht het schilderij in haar riante slaapkamer ophangen. De dochter van Jay Z en Beyoncé bood namelijk niet één maar twee keer op het kunstwerk van Sidney Poitier. Maar, het mocht helaas niet baten. Tyler bood namelijk 1.000 dollar meer, waardoor hij de uiteindelijke winnaar was.

It's mine

"Iemand was mij elke keer aan het overbieden, maar ik had werkelijk geen idee wie. Totdat ik keek en zag dat zij het was. Ze pakte het biedingsbordje uit de hand van haar ouders en besloot zelf te gaan bieden. Ik dacht: 'Dit kind mag mij niet gaan overbieden. Dat mag gewoon niet gebeuren. You gonna learn today, kleine meid. Ik ga ervandoor met dit schilderij", grapt de acteur.

Ander kunstwerk

Toch had de acteur enigszins geluk. Als het aan Blue Ivy had gelegen, was ze waarschijnlijk nog even doorgegaan. Maar het was papa Jay Z die het op een gegeven moment wel welletjes vond. En uiteindelijk ging de zesjarige niet helemaal met lege handen naar huis. Ze won namelijk alsnog een kunstwerk met een bod van maar liefst 10.000 dollar.

Lees ook: Beyoncé postte foto op Instagram die niemand mocht zien

Bron: PopSugar Beeld: Getty