Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Roxeanne Hazes showt babybuik

Roxeane Hazes poseert in een lingeriesetje en haar behoorlijke babybuik is goed zichtbaar. De 25-jarige zangeres is momenteel bezig met haar tour. Wanneer Roxeanne is uitgerekend is niet bekend. Wel heeft ze al laten weten dat het een jongetje wordt.

Award voor Ronnie Flex

Ronnie Flex heeft de Nederlandse Kids’ Choice Award in de wacht gesleept. Hij werd tijdens de grote live-uitzending op Nickelodeon gekozen tot Favoriete Ster Nederland. De cast van Brugklas kreeg voor de tweede keer op rij de award voor Favoriete TV serie Nederland en België.

Matt Leblanc ziet reünie Friends niet zitten

Ondanks dat medespeelster Jennifer Aniston vorige maand nog hintte op een reünie, heeft Matt Leblanc laten weten dat dat er echt niet in zit. "Ik wil het gewoon niet doen, zo simpel is het", aldus Matt, die de rol vertolkte van Joey Tribiani. "Mensen willen weten wat er met hen gebeurd is, maar het was rond een periode in iemands leven na een studie, voordat je gaat hokken en kinderen krijgt. Ondertussen zouden de personages al een stuk verder zijn in hun leven. Botweg gezegd denk ik niet dat iemand zit te wachten op een oude Joey die een darmonderzoek ondergaat." De 50-jarige acteur is ervan overtuigd dat de personages jong moeten blijven.