Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Enorme plot twist in sexschandaal Ed Westwick

De acteur, die veel vrouwenharten wist te veroveren dankzij zijn rol in de populaire serie Gossip Girl, werd het afgelopen jaar maar liefst drie keer beschuldigd van sexuele intimidatie en verkrachting.

Enorme plot twist in sexschandaal Ed Westwick

2018 had niet slechter voor Ed Westwick kunnen beginnen. De acteur, die veel vrouwenharten wist te veroveren dankzij zijn rol in de populaire serie Gossip Girl, werd het afgelopen jaar maar liefst drie keer beschuldigd van sexuele intimidatie en verkrachting. On top of that, klapte begin deze maand een vrouw uit de school die beweerde door Westwick als sexslavin vastgehouden te zijn.

Waarheid

De acteur hield voet bij stuk en ontkende de aantijgingen in alle toonaarden. Op Instagram wijdde hij destijds nog een hele post aan zijn onschuld. De acteur liet weten dat hij het treurig vond dat hij vals beschuldigd werd, terwijl dat, volgens hem, niet op waarheid berustte. Hij is dan ook meer dan bereid om mee te werken aan een onderzoek met de autoriteiten. "Ik ken deze vrouw niet. Ik heb mezelf nog nooit aan iets of iemand opgedrongen. En ik heb zeker nooit iemand verkracht", viel er te lezen. Ook zijn vriendin Jessica Serfaty liet via Twitter weten vierkant achter hem te staan. "Ik ken jou, ik ken de waarheid. Mijn hart huilt. Ik hou van jouw prachtige ziel."

Plottwist

Us Weekly ontdekte dat de Instagramposts nu als sneeuw voor de zon zijn verdwenen van Eds pagina. Afgelopen week werd bekend dat de openbaar aanklager in Los Angeles de zaak rond de acteur in overweging heeft. Ook de autoriteiten zijn op de hoogte van de verdwenen tweets, zo laat een woordvoerder weten aan het magazine. Wat er verder gaat gebeuren met de acteur en zijn carrière is nog onduidelijk. Na alle ophef was er in ieder geval besloten dat de acteur niet in het tweede seizoen van de Netflix-serie White Gold zal verschijnen en werd hij uit de serie Ordeal by Innocence geschreven.

Lees ook:

Bron: Us Weekly, RTL, People, TMZ